Skip to main content

Atsiliepimai

Lilo žaidimas su jūsų pagalba buvo absoliučiai tobula patirtis. Sudėjo visus taškus ant i, atsakė į daug metų kankinusius klausimus, leido pažvelgti kitu žvilgsniu į tokias vietas, kur labai skauda. Apibendrinus - išlaisvino ✨🤍  Tai tikrai unikali ir be galo vertinga patirtis. Esu labai labai dekinga jums 🤍 Birute P.

Jūsų vedamo rebefingo dėka pajutau, kaip smarkiai esu save užspaudusi, nuo emocinio iki fizinio skausmo, nustebau, nes net terapijoje to nepavyko suprasti taip gerai kaip čia. Dabar lieka ir toliau dirbti su tuo, atvyksiu pirmadienį, stengsiuosu lankyti kuo ilgiau, nes antrąjį kartą buvo jau šiek tiek lengviau. ❤️ Karolina Š.

Gera ryta ☀️ Prie tų atsiliepimų, vis laukiau kol susitiksim, bet pasidalinsiu dabar, kad po paskutinės konsultacijos labai gerai mane išpurtei 😁 Atvėrei ne tik širdy, bet ir akis. Pareiškimas išeiti iš darbo paduotas, išsakiau savo poziciją ir išdėščiau ko esu verta, bei ką galiu duoti. Ir tuo tikiu. Svarstė ar gali man pasiūlyti kita poziciją (organizacinę/vadovaujančia), bet ne. Tačiau, supratau, kad neverta man ten švaistyti savo laiko ir energijos. Pasijutau išsilaisvinus. Tavo žodžiai : jei ne tu tai kažkas kitas. Mano galvoje sukosi kaip mantra 😁 Tas jausmas kai išsilaisvinini iš vidinio kalejimo - neapsakomas 🧚‍♀️ Šiandien, rytiniame pasivaikščiojime supratau, kad niekas manes nepaliks, nes esu verta tai ir tų ką turiu. Čia apie tą baimę, kad vyras geresnę susiras, kad laimė nesitesia amžinai ir pan. Aš nežinau kas bus, bet šiandien aš esu laiminga ir turtinga. Žinanti savo vertę be kitų įvertinimo.  Ačiū Tau už įkvėpimą pasitikėti aukščiausiojo planu 🙌🤍 Raminta D.

Su Loreta pirmą kartą susitikau asmeninėje rebefingo sesijoje ir jau tada patyriau jos ypatingą ir šviesų vedimą. Palaikymas buvo labai stiprus, jaučiausi labai saugiai. Vėliau sunkiuose gyvenimo etapuose kreipiausi į Loretą dėl bioenergetinės sesijos. Abu kartus patyriau labai daug šviesos ir meilės. Į gyvenimą grįžo viltis ir tikėjimas. Vėlgi- jaučiausi saugi, vedama, palaikoma. Labai patariu kreiptis į Loretą, tai stiprus ir šviesus žmogus, dirbantis su gerosiomis jėgomis. Labai džiaugiuosi patyrusi būtent jos energetinį gydymą, nuoširdžiausios ir tikriausios rekomendacijos! 🌸🌸🌸✨ Gerda

Esu begalo dėkinga Loretai, už palaikymą sunkiausiu metu. Už nuoširdų bendravimą. Už tą šilumą ir gerumą kurį ji duoda visiem žmonėm🙏❤️ Jei kas dvejoja eiti ar neiti tiek į rebefingą, tiek į konsultacijas, tai būtinai eikit! 😇 Eglė V.

Mano pažinimo savęs pradžia buvo būtent su Loreta, pati ją susiradau interneto platybėse ir intuicija neapgavo, pasirinkdama būtent Loretą, kaip vedlę, mokytoją į mano vidinį pasaulį. Mūsų bendravimas vyksta jau daugiau nei 2 metai. Dažniausiai lankausi Klaipėdoje, tačiau paskutiniu metu atvykstu ir į Palangą, kur vyksta krištolinių dubenų meditacijos. Buvau ir stovyklose bei konsultacijose, kurios praplėtė mano samonę ir pasamonę. Jos užiėmimai yra maistas sielai. Esu dėkinga Visatai, kad sutikau Loretą, ji prisidėjo prie mano transformacijos, prie to kokia esu dabar. Rekomenduoju visiems, kas nori keisti savo gyvenimą, nes pradėjus keisti savo vidų, keičiasi ir aplinka!! Ačiū, kad esi, Loreta! Milda B.

5 mėnesiai kaip lankau rebefingą, kiekvieną kartą vis kitokius potyrius patiriu, palygynus mano gyvenimą prieš 5mėnesius galiu tikrai teigti, kad jis lengvesnis ir gyvenimas atrodo paprastesnis.Taip pat, išbandžiau ir Lila žaidimą, negalėjau patikėti, kad įmanomą žaidžiant pamatyti savo gyvenimą iš šono ir tikrai gavau ne vieną atsakymą ir smagu, kad turim atmintinę į kurią pasižiūrėjus gali naujai vėl viską pergalvoti. Tikrai tikiu, kad šis žaidimas padeda pamatyti savo klaidas ir jas taisyti daug greičiau (tad kaip ir sako Loreta tikrai sutaupo mums ne vienerius metus). Išbandžiau ir dubenis esu labai patenkinta ypač įžvalgomis, kuriomis pasidalija Loreta ir būna taip tikslu nors dažnu atneju ir nemalonu nes visgi tiesa ne visada džiugina 😁 O apie asmenines konsultacijos tiesiogine žodžio prasme kosmosas! 🚀🪐Pačios nuoširdžiausios rekomendacijos jei tikrai turite problemų ir niekaip ju neišsprendžiate tai geriausia investicija!!!!! 🔥❤️ Violeta A.

Rebefingas pas Loretą tapo didžiausiu gyvenimo atradimu, per pastaruosius porą metų! Tik jų dėka suvokiau, išsiaiškinau, pažinau ir užgydžiau tokius dalykus ir tiek jų daug, kuriuos būtų prireikę daug metų nešiotis savyje nepažinus, nepaleidus ir net nepradejus gyti iš vidaus... O svarbiausia tai mes padarome patys., su nuostabiu Loretos vedimu per šią ypatingą kelionę..  Solveiga Z.

Rebefingas - sąmoningas kvėpavimas yra tai ką mes pamiršome. Nemoku perteikti kaip yra gera kai nurimsti ir sugrįšti į save, išmoksti save priimti ir ištikrųjų pamilti. Nevisada tai būna švelnu ir malonu, bet mano atveju viskas kas iškilo kvėpavimo metu buvo labai reikalinga, kad pripažinčiau sau tam tikrus dalykus kurie mane augino ir augina. Esu begalo dėkinga, ir tai kartoju labai dažnai, kad Palangoje turime tokią dovaną - Loreta Apsilankymas AšTuVisa studijoje, rebefingo sesijose, man kaip trumpos atostogos po kurių įgaunu jėgų ir motyvacijos, o kartais sulėtinu tempa ir leidžiu sau stebėti. Mano nuoširdžiausios rekomendacijos visiems kas dar to neišbandėte  Raminta D.

Į viską gyvenime pradėjau reaguoti ramiau net aplinkiniai pastebi ir klausia kas nutiko, kartu šis kvėpavimas padėjo suvokti, kad galiu keisti savo gyvenimą, kad esu savo gyvenimo šeimininkė.

Lilo žaidimas su jūsų pagalba buvo absoliučiai tobula patirtis. Sudėjo visus taškus ant i, atsakė į daug metų kankinusius klausimus, leido pažvelgti kitu žvilgsniu į tokias vietas, kur labai skauda. Apibendrinus - išlaisvino ✨🤍  Tai tikrai unikali ir be galo vertinga patirtis. Esu labai labai dekinga jums 🤍 Birutė P.

Sužaidus žaidimą Lilą, kitomis akimis pamačiau savo gyvenimą. Buvęs galvoje chaosas gražiai išsigrynino į aiškų suvokimą. Gavau visus reikiamus atsakymus. Rekomenduoju tiems, kas nori sužinoti, kaip ilgai neužsibūti tam tikrame gyvenimo taške ir kokį teisingą kelią pasirinkti, kad iš to išeiti, Lila tai askleis.

Esu begalo dėkinga Loretai, už palaikymą sunkiausiu metu. Už nuoširdų bendravimą. Už tą šilumą ir gerumą kurį ji duoda visiem žmonėm🙏❤️ Jei kas dvejoja eiti ar neiti tiek į rebefingą, tiek į konsultacijas, tai būtinai eikit! 😇 Egle V.

5mėnesiai kaip lankau rebefingą, kiekvieną kartą vis kitokius potyrius patiriu, palygynus mano gyvenimą prieš 5mėnesius galiu tikrai teigti, kad jis lengvesnis ir gyvenimas atrodo paprastesnis.Taip pat, išbandžiau ir Lila žaidimą, negalėjau patikėti, kad įmanomą žaidžiant pamatyti savo gyvenimą iš šono ir tikrai gavau ne vieną atsakymą ir smagu, kad turim atmintinę į kurią pasižiūrėjus gali naujai vėl viską pergalvoti. Tikrai tikiu, kad šis žaidimas padeda pamatyti savo klaidas ir jas taisyti daug greičiau (tad kaip ir sako Loreta tikrai sutaupo mums ne vienerius metus). Išbandžiau ir dubenis esu labai patenkinta ypač įžvalgomis, kuriomis pasidalija Loreta ir būna taip tikslu nors dažnu atneju ir nemalonu nes visgi tiesa ne visada džiugina 😁 O apie asmenines konsultacijos tiesiogine žodžio prasme kosmosas! 🚀🪐Pačios nuoširdžiausios rekomendacijos jei tikrai turite problemų ir niekaip ju neišsprendžiate tai geriausia investicija!!!!! 🔥❤️ Violeta A. 

Atsiliepimas 🌿 Su Loreta pirmą kartą susitikau asmeninėje rebefingo sesijoje ir jau tada patyriau jos ypatingą ir šviesų vedimą. Palaikymas buvo labai stiprus, jaučiausi labai saugiai. Vėliau sunkiuose gyvenimo etapuose kreipiausi į Loretą dėl bioenergetinės sesijos. Abu kartus patyriau labai daug šviesos ir meilės. Į gyvenimą grįžo viltis ir tikėjimas. Vėlgi- jaučiausi saugi, vedama, palaikoma. Labai patariu kreiptis į Loretą, tai stiprus ir šviesus žmogus, dirbantis su gerosiomis jėgomis. Labai džiaugiuosi patyrusi būtent jos energetinį gydymą, nuoširdžiausios ir tikriausios rekomendacijos! 🌸🌸🌸✨ Gerda 

Atvėrei ne tik širdy, bet ir akis. Pareiškimas išeiti iš darbo paduotas, išsakiau savo poziciją ir išdėščiau ko esu verta, bei ką galiu duoti. Ir tuo tikiu. Svarstė ar gali man pasiūlyti kita poziciją (organizacinę/vadovaujančia), bet ne. Tačiau, supratau, kad neverta man ten švaistyti savo laiko ir energijos. Pasijutau išsilaisvinus. Tavo žodžiai : jei ne tu tai kažkas kitas. Mano galvoje sukosi kaip mantra 😁 Tas jausmas kai išsilaisvinini iš vidinio kalejimo - neapsakomas 🧚‍♀️ Šiandien, rytiniame pasivaikščiojime supratau, kad niekas manes nepaliks, nes esu verta tai ir tų ką turiu. Čia apie tą baimę, kad vyras geresnę susiras, kad laimė nesitesia amžinai ir pan. Aš nežinau kas bus, bet šiandien aš esu laiminga ir turtinga. Žinanti savo vertę be kitų įvertinimo.  Ačiū Tau už įkvėpimą pasitikėti aukščiausiojo planu 🙌🤍 Raminta D.

Aštuvisa studija ir Loreta yra man gyvenimo atsiųsta DOVANA! Žodžiais nusakyti šio jausmo neįmanoma, bet visada liksiu dėkinga Loretai už jos šiltumą, nuoširdumą, mūsų pokalbius ir patarimus! Tai yra profesionalas savo srityje, kuris savęs atiduoda maximumą! Ačiū, kad tu esi su manim kartu šiame kelyje! Visiems, ieškantiems savęs rekomenduoju pasiduodi į šios NUOSTABIOS specialistės rankas!

Jūsų vedamo rebefingo dėka pajutau, kaip smarkiai esu save užspaudusi, nuo emocinio iki fizinio skausmo, nustebau, nes net terapijoje to nepavyko suprasti taip gerai kaip čia. Dabar lieka ir toliau dirbti su tuo, atvyksiu pirmadienį, stengsiuosu lankyti kuo ilgiau, nes antrąjį kartą buvo jau šiek tiek lengviau. ❤️ Karolina Š.

Džiaugiuosi, kad savo gyvenime atradau Loretą. Jau nevienerius metus, lankausi Loretos vykdomosiose rebefingo seansuose, kurie man padėjo atrasti, suprasti, atsiskleisti, išgryninti visus kamuojamus dalykus, rasti atsakymus, prisiminti savo užspaustas gražiąsias savybes ir dar daugybę dalykų, kurie vienaip ar kitaip padeda tvirčiau, su lengvumu ir džiaugsmu keliauti savo gyvenimu. Kiekvienam nuoširdžiai linkiu, bent kartą leisti sau,tai išbandyti, ne tik rebefingą, bet ir Lilą žaidimą, ir stovyklas, kurios yra nepamirštamos Ačiū Loreta Tau labai Kristina B.

Kam teko susidurti su Rebefingu- esmę jau supranta. Kam neteko- turbūt įsivaizduoja šį užsiėmimą, mažų mažiausiai, kaip šamanišką ceremoniją. Ir, manau, dalinai yra teisūs. Tiesa, kas tai bus Jums - priklauso nuo Jūsų pačių gebėjimo pasiduoti vedimui ir tikėjimo Jūsų vedliu. Loreta prisijaukino mano sielą, kaip mažą, laukinį kačiuką, jau gerokai iki mano pirmųjų Rebefingo praktikų. Todėl nejaukias įžangas man pavyko praleisti. Ko praleisti man nepavyko, tai nuostabos ir susižavėjimo. Vėl ir vėl. Stebėti Loretą galima tik širdimi. Bet, prisiekiu, tai įspūdingas pasirodymas. Aukščiausia meno forma ir neabėjotinai- transformuojanti patirtis. Ir prasideda ji, kai... pritrūksta oro… Ji atsineša naktį ir užkloja ja Tavo mintis. Pritildo įtampą ir išglosto nerimą . Bet vos protas nurimsta, o išsilydęs kūnas įsigeria į grindis, Ji įsiveržia į Tavo jausmus- laisva lyg viesulas ir nenuspėjama, lyg žaibas- ir siautėja ten tol, kol dangus su žeme susimaišo! Kol pradedi kūkčioti! Kol imi nebesuvokti, kur randiesi ir kas kątik įvyko... Bet nesipriešindamas išplėti širdį dar ir dar plačiau! Ir įsileidi Ją dar giliau, nes negali atsigerėti ta gyvastimi, kuri įsiviešpatavo Tavo taip seniai sustingusiame kūne... Ir pasidaro visiškai nesvarbu, skausmas tai ar malonumas. Tu imi tai. Nes pagaliau vėl jauti, ką reiškia būti gyvu. Ir vos akimirkai, bet suvoki, kad tik tiek ir tereikia. Vladlena Z.

Noriu Jums be galo padėkoti, tai ką patyriau žodžiais nenusakoma. Esate 4 mokytoja, tarp jų ir šiuo metu geriausi Lietuvoje žinomi, ir tai nėra sulyginame nė su vienu iš jų. Noriu Jums be galo padėkoti, ta palaima..ta ekstazė, buvo kažkas tokio…ačiū ačiū ačiū.

Tirpo rankos, kojos, veidas ir viskas kas tik galėjo tirpti, tačiau jaučiausi ramiai, nes Loreta vis prieidavo, kvėpuodavo kartu, padrąsindavo, buvo netoliese. Po seanso jaučiausi be galo rami, nors atėjau visai išsibarsčiusi ir pasimetusi. Dėkoju už tai ką darote.

Kitas rytas po Lila - aiškesnis. Šio žaidimo dėka susidėliojo taškai ant i. Atvirai pasakius, po savų išgyvenimų, stebuklais ir staigiais nušvitimais nebetikiu, tad to nušvitimo nėra, bet yra tikrai didesnis aiškumas, kad esu šiek tiek pastrigusi, supratau, kur esu pastrigusi, ką būtent šiuo metu turiu keisti, ko atsisakyti. Šis žaidimas - tikrai geras vedlys, jei žmogus kelia sau klausimus ir ieško atsakymų. Žaisti 5 val. Verta. Brigita

Žaidimas tikrai stiprus ir duodantis aiškius atsakymus. Tikrai vertas visų minučių ir valandų, kad gauti tokius gilius atsakymus. Dar yra, ką apmąstyti, išjausti ir suvirškinti.. Į žaidimą atėjau su dideliu širdies skausmu, kuris labai sumažėjo gavus atsakymus ir viduje tapo daug ramiau. Man buvo aiškiai atsakyta su keliais stipriais “TAIP” patvirtinimais iš eilės. Lila parodo, kad visi atsakymai ir suvokimai yra musu viduje, kad mes jaučiam ir žinom patys, ką ir kaip reik daryti, tik kartais per daug pasinėrę į proto pinkles, imam ir susipainiojam savo apmąstymuose. Lila padeda viską išpainioti. Nuostabi patirtis. Tikrai visiems rekomenduoju sužaisti šį žaidimą bent kartą gyvenime. Širdingai dėkoju. Birutė P.